Hello everyone,
and welcome to the kitchen at GialloZafferano.
I'm Deborah and today, just for you...pizza!
Getting it take-away is always a pleasure, but would you like to see the satisfaction of preparing it on your own at home?
Let's look at what we'll need to make the dough for the base of the pizza.
Recipe: • 6 tablespoons of olive oil • 2 tablespoons of sugar • 2 tablespoons of salt • 1.75 ounces of active dry yeast • 8 cups of flour • 2.5 cups of room-temperature water
That's everything.
Let's take a look at how to make it.
Preparation:
First of all, we have to activate the yeast.
Put the sugar and the yeast into a small bowl.
Now add about a half cup of water.
Mix it gently and leave it to rest
until the surface is foamy.
In the meantime, put a couple tablespoons of water and add the salt, mixing until mostly dissolved.
Now, put the flour into a large bowl and create a
hole in the center.
Then, add the other ingredients.
First, add the yeast, then the salt water, the oil,
and little by little the water.
While you pour, begin to knead the dough together.
After you've worked together the ingredients in the bowl, tip the bowl out onto a floured worktop and knead firmly it until the mixture becomes smooth and elastic.
We're almost there!
Our pizza base is almost finished.
Put the dough into a floured bowl,
cover it with a tea towel
and leave it to rest for at least two hours in a warm, dark place away from drafts until the dough has doubled in size.
Would you like to know how our pizza dough's doing?
Here it is - ready to be rolled out and dressed how you like it best.
If you'd like to know how we prepare pizza here at GialloZafferano, check our next video recipe.
For now, happy pizza
and see you next time!
|
Привет всем,
и добро пожаловать в кухню в GialloZafferano.
Я - Дебора и сегодня, только для вас... пицца!
Заказ этой еды на дом - всегда удовольствие, но хотели бы вы увидеть, как можно приготовить это самостоятельно дома?
Давайте взглянем на то, как мы будем сделать тесто для основы пиццы.
Рецепт: • 6 столовых ложек оливкового масла • 2 столовых ложки сахара • 2 столовых ложки соли • 1.75 унции активных сухих дрожжей • 8 чашек муки • 2.5 чашки воды комнатной температуры.
Это - все.
Давайте посмотрим на то, как делать это.
Приготовление: Прежде всего, мы должны активизировать дрожжи.
Поместите сахар и дрожжи в маленькую чашку.
Теперь добавьте приблизительно половину чашки воды.
Смешайте это осторожно и оставьте полежать,
пока поверхность не станет пенистой.
Тем временем, положите пару столовых ложек воды и добавьте соль, смешивая пока все не перемешается.
Теперь, поместите муку в большую чашку и
сделайте отверстие в центре.
Затем, добавьте другие компоненты.
Сначала добавьте дрожжи, затем соленую воду, масло,
и понемногу воду.
В то время пока вы льете, начинайте сразу месить тесто.
После того, как вы смешали все компоненты в чашке, переверните миску на посыпанный мукой стол и месите до тех пор, пока смесь не станет гладкой и упругой.
Мы почти у цели!
Наша основа пиццы почти закончена.
Положите тесто в посыпанную мукой чашку,
накройте ее кухонным полотенцем
и оставьте полежать в течение двух часов в теплом, темном месте далеко от сквозняков, пока тесто не удвоится в размере.
Хотели бы вы знать когда наше тесто пиццы будет готово?
Здесь - готово быть раскатанным и украшенным, как вам нравится больше всего.
Если вы хотели бы знать, как мы готовим пиццу здесь в GialloZafferano, посмотрите наш следующий видео рецепт.
Пока, удачной пиццы
и увидимся!
|